Believe News
Αρχική Πολιτική Αντώνιος Κρινής – Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Ευβοίας με τη Δημιουργία Ξανά

Αντώνιος Κρινής – Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Ευβοίας με τη Δημιουργία Ξανά

από Believe News
0 σχόλιο 333 αναγνώσεις

Στις 7 Ιουλίου έχω την τιμή να είμαι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ με τον συνδυασμό «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ – ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ» και να διεκδικήσω την εμπιστοσύνη και την ψήφο των συμπολιτών μου.

Η απόφαση μου να ασχοληθώ με την πολιτική δεν ήταν εύκολη ούτε δεδομένη. Προέρχομαι από μια τυπική οικογένεια της Χαλκίδας, που πάλευε με στερήσεις αλλά και αξιοπρέπεια να αντιμετωπίσει την καθημερινότητα, και που φρόντισε ιδιαίτερα να μου δώσει ισχυρές βάσεις και αξίες για τη ζωή. Οι πολιτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ των γονέων μου (με «αριστερές» καταβολές ο πατέρας, με «δεξιές» η μητέρα) με βοήθησαν να συνειδητοποιήσω, ήδη από την εφηβική μου ηλικία, πόσο σημαντικό θα ήταν για την Ελλάδα να ξεπεράσουμε τους αναχρονιστικούς πολιτικούς και κοινωνικούς όρους της μεταπολίτευσης, προκειμένου να γίνουμε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος.

Στηριζόμενος στην πεποίθησή μου αυτή, επέλεξα να σπουδάσω «Οικονομικές Επιστήμες», με κατεύθυνση «Ανάπτυξη και Προγραμματισμός». Μέσα από τις σπουδές πήρα τα πρώτα κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά ερεθίσματα και ήρθα σε επαφή με σύγχρονες θεωρίες οικονομικής πολιτικής και διοίκησης, όπως αυτή του φιλελευθερισμού.

Αφού εκπλήρωσα τη στρατιωτική μου θητεία ως προστάτης οικογενείας, συνέχισα τις σπουδές μου στο διατμηματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Πληροφορική και Διοίκηση», το οποίο ολοκλήρωσα με άριστα το 2013, έχοντας την τιμή να δημοσιεύσω τη διπλωματική μου εργασία στα πρακτικά διεθνούς επιστημονικού συνεδρίου (ADBIS 2013; Springer). Στην αρχή της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας, κέρδισα το 1οβραβείο σε διαγωνισμό του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών και το 2οβραβείο στον διαγωνισμό Startup Weekend. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως Προγραμματιστής Web Εφαρμογών σε μεγάλους ομίλους και πολυεθνικές εταιρείες, βελτιώνοντας τη ψηφιακή τους προβολή στο διαδίκτυο και την εμπειρία των επισκεπτών τους, αντίστοιχα.

Όλα αυτά τα χρόνια, και παρά τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις στην Αθήνα, διατηρώ στενούς δεσμούς με τη Χαλκίδα και την Εύβοια. Η παρουσία μου σχεδόν κάθε βδομάδα στην πρωτεύουσα του νομού με καθιστά ενεργό πολίτη και γνώστη των καθημερινών προβλημάτων. Θυμάμαι όλα αυτά τα χρόνια ο νομός μας να εντάσσεται στα Ευρωπαϊκά Κοινοτικά Πλαίσια και να αναλαμβάνει έργα συγχρηματοδοτούμενα από την ΕΕ, αλλά τα έργα που θα δώσουν πνοή και θα εκσυγχρονίσουν το νησί μας προχωράνε με πολύ αργούς ρυθμούς, όπως ο περιφερειακός δρόμος που θα συνδέει τον βόρειο με τον νότιο οδικό άξονα αποσυμφορίζοντας την πόλη της Χαλκίδας. Το νησί μας χρόνια ταλανίζεται από μεγάλες πυρκαγιές και κάθε καλοκαίρι η επικινδυνότητα βρίσκεται στον υψηλότερο βαθμό, και είναι αναγκαία η δημιουργία αντιπυρικών ζωνών προστασίας και η επάνδρωση με εκσυγχρονισμένα και ποιοτικά εναέρια και χερσαία μέσα. Τέλος, είμαστε τυχεροί που έχουμε το μοναδικό φαινόμενο του Ευρίπου, αλλά εκκρεμεί η αξιοποίηση της κυματικής ενέργειας για την παραγωγή ρεύματος που θα τροφοδοτεί επαρκώς μεγάλο μέρος της πόλης.

Παρακολουθώ τη «Δημιουργία, Ξανά» από την αρχή της πορείας της γιατί με άγγιξε η ορθολογική της φωνή ενάντια στον κρατισμό και τον λαϊκισμό, οι θέσεις «κοινής λογικής» που εκπροσωπεί και το όραμα που εκφράζει: να γίνει η Ελλάδα ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, αξιοκρατικό και παραγωγικό.

Με λογισμό και με όνειρο λοιπόν, όπως και τον Σεπτέμβριο του 2015, διεκδικώ ξανά, μέσα από τις θέσεις και τις αξίες της «Δημιουργία, Ξανά», την εμπιστοσύνη και την ψήφο των συμπολιτών μου στην Εύβοια, γνωρίζοντας τα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τον νομό αλλά και έχοντας πίστη στις δυνατότητες μας.

 

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Βγαίνω μπροστά για τη γενιά μας, για τους δημιουργικούς ανθρώπους που πασχίζουν καθημερινά να επιβιώσουν παρ’ όλα τα κρατικά εμπόδια, αλλά και για τους φίλους μας που έφυγαν στο εξωτερικό. Για τους γονείς μας που μόχθησαν στη ζωή τους αλλά ξεγελάστηκαν απ’ όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα. Μα πάνω απ’ όλα για την επόμενη γενιά, με την ελπίδα να αφήσουμε στα παιδιά μας μια πατρίδα καλύτερη απ’ αυτήν που παραλάβαμε.

Για μία Ελλάδα, όπου θα αναδείξουμε την Πολιτική, έτσι όπως θα έπρεπε να είναι! Όχι για τις επόμενες εκλογές, αλλά για τις επόμενες γενιές!

Για να παραμείνουμε στην Ελλάδα από επιλογή και να μη χρειαστεί να την εγκαταλείψουμε από ανάγκη!

Για να καλλιεργήσουμε εκείνες τις συνθήκες που θα επιτρέψουν σε όλους όσους έφυγαν σε άλλες χώρες και σε άλλες ηπείρους να επιστρέψουν.

Με Αξιοκρατία, Εντιμότητα και Όρεξη για Δημιουργία!

 

Με εκτίμηση,

Αντώνιος Κρινής

Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Ευβοίας

“Δημιουργία, Ξανά! – Θάνος Τζήμερος”

 

Χρήσιμα Links:

Facebook Page

Linkedin Profile

 

You may also like

Άφησε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας, συμφωνείτε με την αποθήκευση των στοιχείων σας στον ιστότοπο μας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή